Известие

Collapse
No announcement yet.

Трудно първо палене на 1.9

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За автора на темата - имах подобен на твоя проблем с една Мареа 1,9жтд.
    Оказа се помпата за високо налягане.
    Не ми се пише сега как да го провериш.
    Ако искаш на Л.С. или по телефона.
    Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
    Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Не ме разбрахте - не можеш да паравиш корекция на дюзите. Просто компа си ги прави. Води се "корекция на впръскването цилиндър Х". Ако искаш и на английски да ти го напиша. Искате ли и снимка от ФЕС?
      Абе ти си просто некъв уникум,земи седни прочети малко преди да пишеш,Корекции на дюзите имат само Мжетите,Униджетите нямат
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Абе ти си просто некъв уникум,земи седни прочети малко преди да пишеш,Корекции на дюзите имат само Мжетите,Униджетите нямат
        Картинкааа. Това не го правя аз, а компа показва какво прави. Обясни ми, моля какво означава? Искам да знам
        Attached Files
        Last edited by NightRider; d.m.y г., 11:34. Основание: смяна картинка
        Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
        0879369082

Comment

Картинкааа. Това не го правя аз, а компа показва какво прави. Обясни ми, моля какво означава? Искам да знам
          Tова на каква кола,ако е на твойта,ми тя е Мжет,казвам и няма да повтарям-Униджетите НЯМАТ КОРЕКЦИЯ НА ДЮЗИТЕ

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Tова на каква кола,ако е на твойта,ми тя е Мжет,казвам и няма да повтарям-Униджетите НЯМАТ КОРЕКЦИЯ НА ДЮЗИТЕ
            1.9 JTD чисто. Не е 16V М-Jet, nito JTDm. Отвори я програмата и виж
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

1.9 JTD чисто. Не е 16V М-Jet, nito JTDm. Отвори я програмата и виж
              Това че тъпия ФЕС го показва,не знчи че го има....................... Ма кво ли пак се занимавам с теб,мисли си че има,лъжи хората и тва е.Униджета няма как да прави корекции на дюзите и тва е,просто дюзите нямат адреси.................
              Last edited by Mury; d.m.y г., 19:29.

Comment

Това че тъпия ФЕС го показва,не знчи че го има....................... Ма кво ли пак се занимавам с теб,мисли си че има,лъжи хората и тва е.Униджета няма как да прави корекции на дюзите и тва е,просто дюзите нямат адреси.................
                Нямат адреси - значи нямат управление. В електрониката (компютрите) всичко е адресирано, а ЕКУ-то е компютър
                Безе ми приятно да поспорим
                Last edited by NightRider; d.m.y г., 20:21. Основание: допълнение
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                0879369082

Comment

Ето какво казва оригиналната документация И това че някой не знае какво и къде да гледа не значи че системата не го прави Та в случея НайтРайдера е прав

ПП: Оем-а и Мурджев пак са не подготвенни
                  Attached Files
                  0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                  sigpic
                  Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                  Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                    Ето какво казва оригиналната документация И това че някой не знае какво и къде да гледа не значи че системата не го прави Та в случея НайтРайдера е прав

A стига бре,аз тва което го твърдя го знам от теб,са изведнъж стана обратното,как стават тези работи незнам................ Много добре знаеш,че говоря за корекции на всеки цилиндър,това го няма Униджета,ясно е че има корекции на времената но на всички дюзи заедно,а не по отделно.

П.С.Недей да се хабиш да доказваш,колко некадърни сме аз и Ники,няма смисъл,слепите са на изчезване..................
                    Last edited by Mury; d.m.y г., 19:28.

Comment

A стига бре,аз тва което го твърдя го знам от теб,са изведнъж стана обратното,как стават тези работи незнам................ Много добре знаеш,че говоря за корекции на всеки цилиндър,това го няма Униджета,ясно е че има корекции на времената но на всички дюзи заедно,а не по отделно.

П.С.Недей да се хабиш да доказваш,колко некадърни сме аз и Ники,няма смисъл,слепите са на изчезване..................
                      Интересно колко ли много неща не си разбрал правилно от мен И вместо да ми се перчиш и да се правиш на остроумен си вземи бележка и прочети - както написах неподготвенни сте, а не тъпи, приемете критиката градивно стига сте се перчили И аз греша и аз пропускам, правя си извода и продължавам
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мен си ме подкарваш по дефоулт ли тука? Защо ме намесваш не разбирам?
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Интересно колко ли много неща не си разбрал правилно от мен И вместо да ми се перчиш и да се правиш на остроумен си вземи бележка и прочети - както написах неподготвенни сте, а не тъпи, приемете критиката градивно стига сте се перчили И аз греша и аз пропускам, правя си извода и продължавам
                          За какво ми е тази градивна критика,затова че съм пропуснал 2 думи ли,да уточня че говоря за корекция по цилиндри,ако е така се извинявам за пропуска

Comment

За какво ми е тази градивна критика,затова че съм пропуснал 2 думи ли,да уточня че говоря за корекция по цилиндри,ако е така се извинявам за пропуска
                            " ....и няма да повтарям-Униджетите НЯМАТ КОРЕКЦИЯ НА ДЮЗИТЕ..." - не се измъквай
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            0879369082

Comment

" ....и няма да повтарям-Униджетите НЯМАТ КОРЕКЦИЯ НА ДЮЗИТЕ..." - не се измъквай
                              Tи пак не ме разбра,не се измъквам,просто съм искал да кажа,че няма корекция по цилиндри,демек не знае коя дюза на кой цилиндър е,затова и могат да се разменят и на ЕКУ-то не му пречи,докато при Мжета не е така.........

П.С.Едно питане,как разбира ЕКУ-то на кой цилиндър има проблем за да прави корекция,и какво става ако размениш 2 дюзи ??????????

Comment

Та интересна тема зачетох се и аз имам проблем при тия температури в момента -15 пали трудно от 2-3 пат ако ударжи акумолатора но се надявам че иконката на реотаните която ми мига да ме подсети че си иска нейните нови свещи е проблема.. миналата зима от първия пат а сега зор. като запали мъчно изпушва бяло.
                                Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X